2η Ημερίδα «Πρόσβαση Παντού»

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 15:30
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Πηγή φωτογραφίας: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα «Πρόσβαση Παντού» στη συνεδριακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Βασικοί ομιλητές είναι ο Υπουργός Επικρατείας κος. Γεώργιος Γεραπετρίτης και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα. Δόμνα Μιχαηλίδου.

Την ημερίδα συντονίζει ο δημοσιογράφος, κος. Νίκος Υποφάντης.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιά μαζί με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, ενώ είναι υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ο.Μ. ΑμεΑ, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και της εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία (EE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 σχετικά με τις απαιτήσεις προσβασιμότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Χορηγοί επικοινωνίας της ημερίδας είναι το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο Δημοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πειραιά Κανάλι Ένα 90,4 FM, καθώς και η διαδικτυακή πλατφόρμα “WeSports”.

calendar
Ανάρτηση: Τετάρτη, 7.12.2022
το άρθρο ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες περιεχομένουετικέτες περιεχομένου
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Ημερίδα