Παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας prosvasis.oaed.gr για τα άτομα με αναπηρία

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 10:30
Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών του ΟΑΕΔ (Λεωφ. Γαλατσίου 19)

Τη νέα, ειδικά διαμορφωμένη για να είναι πλήρως προσβάσιμη και άκρως φιλική στη χρήση της από άτομα με αναπηρία, ψηφιακή πλατφόρμα prosvasis.oaed.gr θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 13:30, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών του ΟΑΕΔ (Λεωφ. Γαλατσίου 19) ο Διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κ. Χατζηδάκης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δ. Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γ. Σταμάτης, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Σ. Κυμπουρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και Τακτικός Εκπρόσωπος της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης, στην Ελλάδα, Ε. Αυγουλάς.

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη για τα ΑμεΑ ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΑΕΔ, είναι η πρώτη στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε με βάση το πλέον σύγχρονο πρότυπο προσβασιμότητας (WCAG 2.1 AAA) και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους αναγνωρισμένους διεθνώς κανόνες.

calendar
Ανάρτηση: Τετάρτη, 24.11.2021
το άρθρο ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες περιεχομένουετικέτες περιεχομένου
Εργασία
Ψηφιακή Πλατφόρμα
ΟΑΕΔ